bestellen info

Cartera satchel blauw 7529

Cartera satchel blauw 7529

Dit tasje is gemaakt van gebruikte binnenbanden van vrachtauto’s. Met de afmetingen van 30 breed, 21 hoog en 6 cm diep ziet het er compact uit, en biedt het toch veel ruimte voor je dagelijkse benodigdheden. De binnenzijde is een groot vak. Aan de voorzijde onder de klep is een ruim insteekvak, bijvoorbeeld voor je telefoon of sleutels.
Over de binnenzijde valt de lederen klep van semi-eco leer: rundleer dat met 50% minder chemicaliën is gelooid, waardoor het een prachtig ruige uitstraling heeft. Twee lippen met zilverkleurige gespen sluiten de tas af. Met sterke magneetdrukkers aan de achterzijde hiervanvan. De schouderband is van autogordelmateriaal, die gemakkelijk op de gewenste lengte is te stellen. Maximale lengte: 1,35 meter. Het blauw van het leer zorgt voor een mooi contrast met het zwart van de autoband.

De tas is gemaakt van gebruikte binnenbanden van vrachtwagens, het materiaal is soepel en zeer sterk. Geen twee tassen van hetzelfde model zijn gelijk. Het is goed gereinigd en nabehandeld. Ruikt nauwelijks. Bovendien is vrachtauto binnenband erg praktisch materiaal: slijtvast, waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. Het rubber is goed gereinigd en nabehandeld met milieuvriendelijke middelen, waardoor het niet afgeeft.

Eco en fair gemaakt in Colombia door mensen met een sociale achterstand.

 


€59.95Cartera satchel blauw 7529