bestellen info

Obrero Plus messenger / laptoptas groen 7526

Obrero Plus messenger / laptoptas groen 7526
De Obrero Plus is een supersterke, ruime schoudertas van hergebruikte autoband te gebruiken als messenger bag of als laptoptas. Sober, maar met oog voor detail vormgegeven en met zorg afgewerkt. Zo zijn de stiksels en streep aan de onderzijde in hetzelfde groen als het kleuraccent op de klep.

Binnenin vind je veel ruimte voor je dagelijkse spullen en een vak voor een kleine laptop (t/m 13,3 inch) en een gaaszakje met rits. Onder de klep zit nog een groot voorvak. De tas sluit af met een stevige rits en met de klep, die met klittenband op variabele hoogte is te sluiten. Bovendien is de bodem versterkt voor extra bescherming van je spullen. De lengte van de schouderband is maximaal 125cm en de tas zelf is 36cm breed, 30cm hoog en 10cm diep.

De tas is gemaakt van gebruikte binnenbanden van vrachtwagens, het materiaal is soepel en zeer sterk. Geen twee tassen van hetzelfde model zijn gelijk. Het is goed gereinigd en nabehandeld. Ruikt nauwelijks.

Bovendien is vrachtauto binnenband erg praktisch materiaal: slijtvast, waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. Het rubber is goed gereinigd en nabehandeld met milieuvriendelijke middelen, waardoor het niet afgeeft. Eco en fair gemaakt in Colombia door mensen met een sociale achterstand.€99.00Obrero Plus messenger / laptoptas groen 7526