bestellen info

La Plaza schoudertas groen 7528

La Plaza schoudertas groen 7528

Hippe, stijlvolle, ruime schoudertas gemaakt van binnenbanden van vrachtauto’s en een klep van leer in contrasterend groen.

De tas is 34 cm hoog en 30 cm breed. Het voor- en achterpand zijn verbonden door een tussenstuk van autogordel dat de tas 5 cm diep maakt. Groot genoeg voor A4 en alles wat je elke dag bij je wilt hebben.
Binnen hangt een ritsvak in hetzelfde groen als de klep met een steekvakje voor je telefoon. Aan de achterzijde van de tas is een vak met rits. De schouderband is van zwarte autogordel en verstelbaar tot 1,2 meter.
De binnenzijde sluit af met een sterke rits. De lederen klep hierover is gemaakt van semi-eco leer: rundleer dat met 50% minder chemicaliën is gelooid, waardoor het een prachtig ruige uitstraling heeft. Het groen van het leer zorgt voor een mooi contrast met het zwart van de autoband.

Vrachtauto binnenband is een erg praktisch materiaal: slijtvast, waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. Het rubber is goed gereinigd en nabehandeld met milieuvriendelijke middelen, waardoor het niet afgeeft. Eco en fair gemaakt in Colombia door mensen met een sociale achterstand.€79.95La Plaza schoudertas groen 7528