bestellen info

Wren Laptopbag Sureroad geel 1151

Wren Laptopbag Sureroad geel 1151

15" laptoptas met De Olifant

Praktisch en duurzaam design van een typisch Afrikaans merk: Pretoria Portland Cement. De zakken kom je echt overal in (Zuid-)Afrika tegen. PPC gaf goedkeuring voor design en productie van dit mooie product. Alleen de originele verpakkingen worden gebruikt.

Een ongebruikte PPC zak is het begin van iedere tas (op hun website ppc.co.za kan je de originele verpakking zien). De productie neemt veel tijd in beslag. De lagen van de cement zak worden gescheiden en de middelste laag wordt verwijderd (en gebruikt voor de Brown Paper iPad/ Tablet sleeves). De twee overige lagen worden samengesmolten via een speciale technologie. Daarna wordt een zeer stevig zwart katoen gebruikt voor de voering zodat er geen compromis wordt gesloten over de duurzaamheid. Vanaf dat moment kun je het materiaal als ieder andere stevige stof gebruiken. Het patroon wordt getekend, gesneden en vervolgens de tas genaaid en we zijn enorm trots op het 100% hand made resultaat!

De Wren Laptop Bag is niet alleen origineel maar ook enorm praktisch. Er zijn twee secties met ieder twee vakken. De gehele tas is gevoerd om alles dat je mee draagt goed te beschermen. Na productie wordt de tas uitgebreid gecoat dus je hebt geen excuus om de tas bij regen binnen te laten!

Gemaakt van papier met katoenen voering. Verstelbare katoenen schouderband (maximale lengte: 132 cm). In de sluitflap zitten twee kleine magneetjes verborgen voor een perfecte sluiting. Deze magneetjes zijn niet sterk genoeg om schade aan je elektronica aan te richten. Coating: Nanotechnology Liquid Glass spray (milieuvriendelijk).
Afmeting: 39 x 26,5 x 6 cm€74.95Wren Laptopbag Sureroad geel 1151
Wren Laptopbag Sureroad geel 1151
Wren Laptopbag Sureroad geel 1151