bestellen info

Mitú schoudertas lichtblauw 7533

Mitú schoudertas lichtblauw 7533

Mitú is een strak en sober vormgegeven postman bag. De schoudertas wordt gekenmerkt door de combinatie van gerecyclede binnenbanden van vrachtauto’s en autogordels in verschillende kleuren.
Opvallend is het gebruik van veiligheidsgordel voor zowel de zij- en onderkantkant van de tas, als voor de verstelbare schouderband. De gekleurde autogordel is overigens niet gerecycled, maar nieuw en indien mogelijk van restpartijen.
De binnenzijde is groot genoeg voor A4-formaat. Het binnenvakje is te bereiken via de gekleurde rits aan de buitenzijde. De Mitú schoudertas biedt voldoende ruimte voor alle spullen die je dagelijks bij je wilt hebben. Toch is deze tas relatief dun, waardoor hij tijdens het dragen heel elegant toont.
Het materiaal is niet alleen zeer soepel en sterk, maar heeft ook een grote variatie in textuur: van glad tot geribbeld. Ook kan er een gekleurde streep (meestal in blauw) over de tas lopen en kan er een merkstempel op staan. Geen twee tassen van hetzelfde model zijn dus exact gelijk. Bovendien is vrachtauto binnenband erg praktisch materiaal: slijtvast, waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. Het rubber is goed gereinigd, waardoor het nauwelijks ruikt of afgeeft.

Eco en fair gemaakt in Colombia door mensen met een sociale achterstand.

Afmeting: 32 x 4 x 36cm€64.50Mitú schoudertas lichtblauw 7533
Mitú schoudertas lichtblauw 7533
Mitú schoudertas lichtblauw 7533